Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ: Η ΑΝΟΙΞΗ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

 Μπήκε η Άνοιξη. Χωρίς καμία αμφιβολία. Όλα γύρω μας το μαρτυρούν. Γι' αυτό κι εμείς δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε. Έπρεπε να απολαύσουμε τα πρώτα της σημάδια. Έτσι πολύ εύκολα και με ενθουσιασμό αποφασίστηκε ομόφωνα αυτή την εβδομάδα η εξόρμηση μας να είναι βόλτα στον Εθνικό Κήπο.




 Γνωστός, πολυπερπατημένος, αλλά πάντα γοητευτικός και γαλήνιος. Σχεδόν μόλις μπαίνεις ξεχνάς ότι βρίσκεσαι δίπλα στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και οδηγείσαι σε μονοπάτια ηρεμίας και χαλάρωσης. 


Συναντάς μόνο χαμογελαστά πρόσωπα, ακούς τις φωνές των πουλιών, βλέπεις και καμιά χελώνα να βολτάρει κι αυτή στη λιακάδα. 

Μετά μας φιλοξένησε η Αίγλη για καφεδάκι, τσαγάκι η σοκολάτα.
 Εκεί, αβίαστα η κουβέντα μας απλωθηκε σε θέματα που μας απασχολούν και ίσως μας προβληματιζουν όλους αυτή την εποχή. Λύση στα προβλήματα; Δεν την βρίσκεις και εύκολα.  Ας κοιτάξουμε καλύτερα τις γύρω καρέκλες!


 Και γύρω μας  είναι  οι άνθρωποί της πόλης που  ξεμύτησαν  και βγήκαν στον  ανοιξιάτικο ήλιο Το ...κάποιας ηλικίας ζευγάρι που ερωτοτροπεί, το ζευγάρι των νεαρών  που αμίλητοι  κοιτούν μόνο τα κινητά τους, οι συνταξιούχοι  που μιλούν δυνατά για πολιτική και μειωμένες συντάξεις, η συντροφιά των κοριτσιών (πού είναι τα αγόρια;) που   γελάνε χαρούμενες  Ας αφήσουμε τις λύσεις για το φθινόπωρο!
Μπήκε η Άνοιξη.


Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

Ρ. Καραπιπέρη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου