Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ


Οι εβδομαδιαίες  συναντήσεις  της συντροφιάς μας, που με τόση χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας, έχουν σκοπό να μας κάνουν να ξεχάσουμε για μερικές ώρες την αβεβαιότητα που μας περιβάλλει αλλά και την δυσοίωνη πραγματικότητα που συναντούμε σχεδόν καθημερινά γύρω μας. 

Είναι για την παρέα μας μια όαση αισιοδοξίας και θετικής ματιάς αλλά και μια προσπάθεια να ξεχαστούν έστω και για λίγο τα προσωπικά μας προβλήματα, οι έγνοιες και οι αναποδιές που φυσικά και δεν μας λείπουν, αφού αυτά κανείς δεν μπορεί να τ' αποφύγει τελικά. 




Οι εβδομαδιαίες μας όμως συναντήσεις  έχουν και έναν ακόμη σκοπό: την αλληλεγγύη, την συμπαράσταση  την αλληλοϋποστήριξη. ΄Οταν λοιπόν ένα μικρό ή μεγάλο πρόβλημα χτυπήσει την πόρτα σε κάποιαν από την παρέα μας εμείς είμαστε εκεί δίπλα της, έτοιμες να βοηθήσουμε ηθικά και πρακτικά ακόμα και με την καλή μας διάθεση ή τη θετική μας ενέργεια, μέχρις ότου απομακρυνθούν τα μαύρα σύννεφα και γίνει ξανά γαλάζιος ο ουρανός.



Θα βολτάρουμε λοιπόν στους δρόμους της Αθήνας συζητώντας για τα καλά και για τα άσχημα, ψάχνοντας ωραίους χώρους για να απολαμβάνουμε τον καφέ μας, ανταλλάσοντας απόψεις, ενίοτε και διαφωνώντας για διάφορα κοινωνικά ζητήματα, αλλά πάντα κρατώντας νοερά το χέρι η μία της άλλης.

Τα λέμε την επόμενη βδομάδα!

Ελένη Μπαρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου