Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

Όπως βλέπετε το όνομα του blog μας είναι  "ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ"  Πρέπει όμως να ενημερώσουμε όλους εσάς που μας διαβάζετε,  ποιός ήταν ο λόγος  που το  σκεφτήκαμε,  το  σχεδιάσαμε και  τελικά το πραγματοποιήσαμε!

Κάποτε λοιπόν  δουλεύαμε μαζί.  Πάντα όμως  λέγαμε ότι  όταν πάρουμε σύνταξη, δεν θα διαλύσουμε την παρέα μας  αλλά θα συνεχίσουμε να συναντιόμαστε και να απολαμβάνουμε αυτά που η καθημερινή δουλειά δεν μας επέτρεπε τότε. 

Και το καταφέραμε!! Πάει αρκετός καιρός πλέον, που αδιαλείπτως χειμώνα καλοκαίρι συναντιόμαστε ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ!!! 

Κάθε καινούργια εβδομάδα  φέρνει λοιπόν  στην παρέα μας, που  εν τω μεταξύ διευρύνθηκε και πλουτίστηκε με νέα μέλη, κάτι καινούργιο,  κάτι ενδιαφέρον, κάτι σημαντικό,  από αυτά που συμβαίνουν  συνέχεια  στην πόλη  μας αλλά  και έξω απ΄αυτήν. 
Μπορεί βέβαια να φέρει και ένα απλό καφεδάκι σε μια από τις πολλές και ωραίες γωνιές της Αθήνας, αλλά και κι αυτό είναι εξίσου  απολαυστικό!

Το πιο πολυτιμα όμως από όλα που μας  φέρνει η καινούργια εβδομάδα, είναι η φιλία, η συντροφιά, η κατανόηση, η αλληλοεκτίμηση ...
 

Σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά? Εδώ λοιπόν είμαστε από αυτό το blog, να συναντιόμαστε και  με εσάς  για  να βρίσκουμε νέες εξορμήσεις,  να ανακαλύπτουμε  κρυφές γωνιές της πόλης, να περνάμε δημιουργικά το χρόνο μας και  όλοι μαζί να διαβάζουμε τίς διηγήσεις  μας. 



Και που ξέρετε, μπορεί όλο αυτό να δώσει νέες ιδέες  σ' όλους εσάς που μας διαβάζετε  και να γίνει αφορμή  να σχηματιστούν νέες παρέες ! 
 

Ελένη Μπ.
Ελένη Ψ.
Ελένη Φ.
Λένα  Π.
Φεβρωνία Φ.
Αννίτα Φ.
Ράνια Κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου